• TOP-light workshops
 • De serie TOP-light workshops is afgelopen
 • 15:30 - 17:30
 • The Gallery, Hengelosestraat 500 Enschede

Home

eb150521 innoversum0570

Zet je idee om in een Startup!

De TOP-light workshops zijn een serie korte workshops voor startende ondernemers. Heb je een idee voor een bedrijf en wil je dat idee graag concreet maken? Dan zijn de TOP-light workshops het ideale startpunt.

De TOP-light workshops hebben allemaal plaatsgevonden. Zodra er nieuwe workshops gepland worden, zullen deze op de website vermeld worden.

Wat is het?

TOP-light workshops!

TOP-light workshops zijn een serie korte workshops voor startende ondernemers met innovatief of vernieuwend idee. Wil je dat idee graag concreet maken? Dan zijn de TOP-light workshops het ideale startpunt waarbij je de handvatten krijgt op het gebied van:

 • business modellen en marktonderzoek
 • financiering van je bedrijf
 • presenteren van je bedrijf en je presentatievaardigheden als ondernemer
 • juridische aspecten voor je bedrijfsvoering
 • en waar je accountancy-technisch je voordelen kunt behalen

Voor wie?
De TOP-light workshops zijn bedoeld voor alle startende ondernemers met een innovatief of vernieuwend idee en die praktisch aan de slag willen met hun bedrijf. Tevens zijn de workshops gekoppeld aan het TOP-programma, waarin coaching en financiering bij de startfase van het bedrijf aangeboden wordt.

Wanneer?
De TOP-light workshops zijn allemaal geweest. Zodra er nieuwe workshops gepland worden, zullen deze op de website vermeld worden.

Welke workshops?

De TOP-light workshops zijn allemaal geweest. Zodra er nieuwe workshops gepland worden, zullen deze op de website vermeld worden. 

  Archief ›

  Wanneer?

  Elk jaar worden vijf verschillende TOP-light workshops gehouden. Elke workshop wordt één keer herhaald. De TOP-light workshops zijn allemaal geweest. Zodra er nieuwe workshops gepland worden, zullen deze op de website vermeld worden.

  Hoe kan ik me aanmelden?

  U kunt zich op dit moment niet aanmelden voor een workshop.

  Ik heb een vraag!

  De TOP-light workshops worden georganiseerd door Kennispark Twente in het kader van de TOP regelingen, en wordt uitgevoerd in samenwerking met Powered by Twente Innovation Events.

  Vragen over de workshops?
  Powered by Twente Innovation Events
  info@poweredbytwente.nl
  +31 (0)53 483 68 91

  Inhoudelijk vragen over de TOP-light regeling?
  Erwin Holtland
  e.holtland@kennispark.nl
  +31 (0)53 489 89 89

  Alle workshop vinden plaats in The Gallery, Hengelosestraat 500 Enschede. Bekijk hier alvast de routebeschrijving.