En profil: werken aan je (LinkedIn)profiel

« Terug naar activiteiten
Deze activiteit is geweest.
Event:
En profil: werken aan je (LinkedIn)profiel
Begin:
15 september 2015 19:30
Einde:
15 september 2015 22:00
Kosten:
10
Categorie
, , ,
Organisator:
Ondermers Netwerk Enschede
Telefoon:
(053)572-2408
info@veimiladvies.nl
Updated:
8 juli 2015
Locatie
De Melkweg
Telefoon:
053-7892289
Adres:
G.J. van Heekstraat 408, Enschede, Overijssel, 7521 EN, Netherlands

Een goed profiel is het halve werk!

Als zelfstandig ondernemer, is het belangrijk je op verschillende manieren te profileren. Bijvoorbeeld in gesprekken, maar ook via je eigen website, via social media of met je profiel op de website van One Twente. Het gebruiken van de juiste woorden en het schrijven van een aantrekkelijke profieltekst helpt  om klanten naar je toe te trekken.

 

Een goed profiel lees je in tien tot twintig seconden, het triggert je en het nodigt uit om verder te lezen. Kortom, het is een soort uithangbord, een advertentie waarin jij je kort en bondig voorstelt.

 

Wil jij maximaal rendement uit deze workshop halen, dan is een goede voorbereiding essentieel. Daarvoor is het belangrijk om vooraf te weten wat jouw ‘why’ is. Wat is jouw intrinsieke motivatie, jouw inspiratie van wat je doet? Om je te inspireren kun je hier een ‘whitepaper’ downloaden die je helpt bij het vinden van je ‘why’.

 

Een aantal tips die je verder op weg kunnen helpen:

  • Vraag vrienden, familie en bekenden om feedback.
  • Vraag je beste klant.

 

Een goede voorbereiding is ook het halve werk!

Neem de resultaten van je ‘zoektocht’ mee naar deze boeiende avond bij ONE. En je leert welke mindset nodig is om aantrekkelijke teksten te schrijven. Je krijgt een aantal opdrachten en oefeningen die je helpen om duidelijker uit te kunnen leggen wat jij doet en wat je voor mensen kunt betekenen. Feedback van je medeondernemers helpt je jouw profiel aan te scherpen.

 

Meer weten? Aanmelden?

Kijk op www.one-twente.nl/agenda.

 

 

iCal importeren + Google Calendar